top of page

Aanbod

Tarieven? Wij bieden je onderstaande aan tegen een vrijwillige gift omdat wij geloven dat het voor iedereen mogelijk moet zijn. Mocht je een gift willen overmaken kun je op deze link klikken, alle gaven gaan naar het opbouwen van Noé-Fenna. (vanuit NL en uiteindelijk in Zweden)

Heb je vragen? Schroom niet om te mailen naar info@noe-fenna.com of via whatsapp: 06-22862859

Acoustic Guitar

aanbidding 
(komt binnenkort)

Elke 3e zondagavond van de maand

Via ons Youtube kanaal gaan we elke 3e zondagavond van de maand live of plaatsen wij een nieuw lied tussen 20:00 en 21:00. We spelen en zingen voor God, geven Hem de eer en willen je bemoedigen door middel van liederen en gebed.

contact:

worship@noe-fenna.com

  • YouTube

(kerk) begeleiding

Akoestisch gitaar // Vocalist

Wij komen graag de muziek verzorgen bij u/jou in de (kerk)dienst! Van tevoren stemmen we graag samen de liedkeuze af of kan er gekozen worden uit liederen van onze setlist.

Contact

Tube Microphone in Studio
naamloos-1950.jpg

share & care

Zullen we even bellen?

Mendel heeft een achtergrond als (HSP en leefstijl) coach en bied graag een luisterend oor. Daarnaast is zij gespecialiseerd in Orthomoleculaire therapie en gelooft ze in een holistische benadering. Door dingen uit te spreken kan er rust en ruimte in je hoofd komen, om vervolgens de juiste stappen te zetten die nodig zijn.

 

In brede zin kan zij je helpen, kletsen over ouderschap, leefstijl, zwangerschap, huwelijk, burn-out, overspannenheid enzovoort.

Wat anderen zeggen; Mendel luistert zonder oordeel, stelt de juiste vragen en denkt mee waar nodig. Het belangrijkste is: gebed! Hier beginnen en eindigen we altijd mee, samen gaan we naar Onze Maker.

Contact

© Noé-Fenna - 2023

bottom of page