top of page

Ons verhaal

Hij gaf ons een droom en verlangen...

 

Het was 2019 toen we (Daan en Mendel) beide uit een periode van burn-out en overspannenheid kwamen. In deze periode liet God ons een plek zien, in de stilte en in de rust, in een groene omgeving, waar je mag herstellen en bijkomen. Kort daarop mochten wij de naam ontvangen: Noé-Fenna. Noé komt van Noach en staat voor; rust en troost. Fenna staat voor; vrede en bescherming. Wij willen dit bieden, maar nog veel belangrijker is dat wij mogen weten dat God ons al deze dingen geven wil! We gaan deze plek straks realiseren in Zweden en daar mensen verwelkomen. Ook gaan wij ons vanaf dit moment (nog in NL) inzetten op gebied van muziek en aanbidding, toerusting en gesprekken.

Over Noé-Fenna

 

In de afgelopen jaren heeft Mendel als leefstijl & hsp coach en adviseur vele vrouwen (en hun gezinnen) mogen zien en mogen meelopen. Telkens weer kwam zij vrouwen tegen die (te)veel ballen hoog hielden, vaak vermoeid en niet lekker in hun vel op geestelijk en lichamelijk gebied. Constant werden we bevestigd dat er een plek mag komen waar mensen echt even tot rust mogen komen, dat we een klein stukje met ze op mogen lopen, handvatten geven, of de ruimte mogen bieden om daarna weer zelf op pad te mogen gaan naar een leven met rust en energie, wandelend in Gods bestemming voor hen. De constante afleiding van telefoons, tv, werk, en wat anderen van ons verwachten of wat wij denken dat ze van ons verwachten..

 

Misschien ben jij ook weleens te lang doorgegaan waar het eigenlijk niet mogelijk was of niet goed voor je was? Of doe je dat structureel en weet je niet hoe je eruit komt? We weten uit ervaring dat dat anders kan. Dat je het bij de wortel mag aanpakken en dat er verandering mogelijk is! Op adem komen en zitten aan de Bron, en daar vanuit weer verder kijken en stappen zetten. Misschien vraag je je af wie je nou écht bent, waarom God specifiek jou gemaakt heeft en wat Hij voor jou heeft? Of misschien weet je het wel maar vraag je je af hoe je er komt of wat je mag doen? Is er nog ballast vanuit het verleden, vastgeroeste patronen of andere belemmeringen die je tegenhouden te bloeien en uit te delen? In de stilte kun je beter luisteren, ademhalen, het verhoogt je creativiteit en bewustzijn. Jezus is de bron van rust. In de stilte kunnen we verbinden met Hem. Laten we naar Hem gaan.

bottom of page