top of page
naamloos-1935.jpg

Over Mendel

Ik ben Mendel, getrouwd en mama van 3 kids. Ik heb passie voor alles wat met natuur, geloof en gezondheid te maken heeft. Door mijn eigen verleden heb ik hier veel ervaring in opgedaan. In het dagelijks leven geef ik orthomoleculair advies en begeleiding op gebied van voeding en leefstijl en coaching (met name op het gebied van burn-out, stress, HSP, trauma etc.).

Ik geloof in een holistische aanpak, dat wil zeggen, alles werkt samen. Geest, ziel en lichaam, daar werk je bij PuurMendel aan.

Daarnaast ben ik enthousiast distributeur bij Young Living en begeleid ik vrouwen (en hun gezinnen) in het gebruik van essentiële oliën en pure producten.

Ik vond het voor mijzelf een hele ontdekking om erachter te komen waar eerder in mijn leven allerlei klachten vandaan kwamen, maar bovenal wat ik er zelf aan kon doen om beter te worden. De klachten gingen van vermoeidheid, trauma's, tot hormonen, migraine en ga zo maar verder. Door mijn leefstijl te veranderen zijn bijna alle klachten verdwenen en vermindert en heb ik weer energie en mogelijkheid om dingen te ondernemen; en dus ook anderen opweg te mogen helpen, want ik gun dit een ieder!

Ik geloof dat God de Schepper van hemel en aarde is, en dus ook van jou en mij.

Ik heb het verlangen anderen te helpen en met je opweg te gaan naar een gezonde(re) leefstijl en vitaliteit in je leven!

bottom of page