top of page

Maar het is zo duur! Waarom bestel ik maandelijks bij Young Living?

Als je bij Young Living je bestelling plaatst kun je ervoor kiezen om het maandelijkse programma te volgen. PuurMendel vertelt haar members altijd dat dit absoluut niet verplicht is, maar een hele mooie optie. Waarom doe ik het zelf elke maand en raad ik het anderen ook aan?

Lees verder...Wat is Essential Rewards of ook wel Maandelijkse bestelling precies?

Simpel uitgelegd, je bestelt elke maand de producten die je nodig hebt en je krijg daar een deel van terug in punten (tot 3 maand 10%, daarna 20%). Deze kun je weer inzetten voor gratis producten. En bij 4, 7, 10 en 13 maanden krijg je een essentiële olie cadeau bij je bestelling. Wil je na 1 maand al stoppen of na 6 maand, het kan altijd, wat jij fijn vindt!

Young Living heeft een breed assortiment, van tandpasta's, tot douchegel, tot schoonmaakmiddelen, suppletie, make-up, essentiële olie en nog veel meer, dus je kunt je producten heel fijn op 1 plek bestellen! Veel voordelen dus!


Wil jij gaan voor een natuurlijke leefstijl, gezondheid en vitaliteit voor jezelf, je lichaam, je welzijn?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Alle producten zijn puur en natuurlijk verkregen, meerdere keren getest en alleen de beste en hoogste kwaliteit ontvang jij thuis. Geen SLS, SLES, parabenen, synthetische stoffen, hormoonverstorende stoffen etc. meer in je deo's, make-up, douchegel en ga zo maar door!


Maar het is zo duur..

Deze hoor ik vaak. Jarenlang vond ik dingen te duur, ging ik altijd voor het goedkoopste product. Wat is duur? De goedkope producten die ik kocht bevatte ontzettend veel foute stoffen, dus uiteindelijk (vaak merk je dit pas op de lange termijn) was dit duurkoop voor mijn lijf en welzijn. Ik ben inmiddels zoveel opgeknapt door natuurlijk te gaan leven.

Als je 'goedkoop' gewend bent is maandelijks rond de €60-€100 uitgeven aan natuurlijke producten (shampoo, suppletie, schoonmaakmiddel, make-up etc.) misschien een enorme hap voor je en begrijp ik dat je denkt dat het te duur is. Ben je al gewend bij de natuurwinkels je aankopen te doen, dan is dit niet 'duurder'. Het voordeel van veel producten van Young Living vind ik dat je er ontzettend lang mee doet en producten zoals shampoo's, wasmiddel etc kunt verdunnen = veel langer mee doen = voordeliger.


Vraag jezelf af, wat vind ik belangrijk voor mijn gezondheid en welzijn, wat mag dat mij kosten? Volg hierin je eigen hart, maak een goede afweging voor jezelf!


Mijn start..

Ik kocht de starterbundle op een moment dat wij het helemaal niet zo breed hadden, en daarna bleef ik toch maandelijks bestellen.. waarom? Omdat ik ervoer en wist dat deze producten geen troep bevatten en mij en mijn gezin ondersteunen op tal van vlakken. (emotioneel, fysiek, welzijn etc.)

Ik hoef niet allemaal verschillende websites/natuurwinkel/natuurdrogisterijen af om te zoeken naar goede producten, maar kan het op 1 plek bestellen en krijg er ook nog eens punten = gratis bestellingen voor terug, waar krijg je dat nog meer?


Ging het dan allemaal van de een op de andere dag natuurlijk bij mij?

Nee zeker niet, en daarom is dit maandelijkse programma misschien ook wel een voordeel om te volgen. Je kiest voor jezelf op dat moment uit wat je als eerst in je huis/leefstijl wilt veranderen. Zijn het de producten die je gebruikt onder de douche en in bad? Vervang die dan stap voor stap. Ga daarna verder met de schoonmaakmiddelen, je make-up enzovoort, stapje voor stapje op weg naar een natuurlijke leefstijl! Ben je onderdeel van mijn team? Dan help ik je hiermee op weg, je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, ik denk en kijk met je mee waar nodig!


Geef om je gezondheid!

Op mijn manier geef ik enorm om mijn (en dat van mijn gezin) gezondheid en wil ik niets liever dan het voeden met gezonde stoffen, zowel met wat ik inneem als dat wat ik op mijn huid smeer.

En juist in deze tijd vind ik dat zo belangrijk, goed voor jezelf zorgen op alle vlakken!

Wat ik zoal bestel bij Young Living:

- Afwasmiddel/Allesreiniger

- Wasmiddel

- Supplementen

- Make-up/Tandpasta/Huidverzorging

- Douchegel/Shampoo

- Essentiële oliën (voor mentaal en fysiek vlak, immuunsysteem, om zelf creme's en rollers mee te maken etc.)

- Drinken/granola/voedingsmiddelen


Heb je vragen over maandelijks bestellen? Wil je graag iets proberen of ook maandelijks gaan bestellen of eenmalig, alles is mogelijk. Stuur je een berichtje?bottom of page