top of page

Mijn ervaring en 2 recepten met Balance Complete

Balance Complete™ is een maaltijdvervanger van Young Living gebaseerd op superfood die een krachtige voedende energieleverancier is. Met de voordelen van Ningxia gojibes-poeder, bruine rijst zemelen, gerstegras, extra virgin kokosolie, aloë vera, kaneelpoeder en de topkwaliteit whey proteïnemengsel, is Balance Complete rijk aan vezels en proteïnen, en het bevat de goede vetten, enzymen, vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een voedzame, dynamische maaltijd. Balance Complete bevat ook het gepatenteerde V-Fiber™ mengsel van Young Living, dat maar liefst 11 gram vezels levert per cup, toxines absorbeert en de eetlust bevredigt terwijl de belangrijkste stoffen in het lichaam in balans worden gebracht.


Dit klinkt goed toch? Ik wilde het gaan proberen en mijn ervaring met jullie delen!

Allereerst wil ik toch zeggen dat ik niet persé dol ben op een maaltijdvervanger, en ook niet één die je zo achterover gooit. Het is belangrijk om goed te kauwen voor o.a. je spijsvertering en hormonen. Ik gebruik hem dus zeker vanwege de goede stoffen maar wel op een manier die ik vindt passen! Ik merkte dat mijn bloedsuikers stabieler zijn, het verzadigd enorm en geeft langdurig energie.


Hieronder 2 recepten!
Recept Balance Mousse:

1 avocado

1 banaan

1 schep Balance Complete

1 scheut plantaardige drank (haverdrink gebruikte ik)

1 eetlepel rauwe cacao

topping; kies: handje noten/zaden/pitten/gojibessen


Doe alles behalve de topping in een blender of kom met staafmixer en mix tot een mousse. Voeg meer plantaardige drank toe als je dat wenst. Schenk in een glas en doe de topping erop. Kauw goed en geniet!
Recept Balance Smoothie:

1 banaan

1 schep Balance Complete

2 flinke scheuten plantaardige drank

1 theelepel Ceylon kaneel

topping: noten/zaden/pitten en vers fruit blauwe bessen/aardbeien o.i.d.


Doe alles behalve de topping in een blender of kom met staafmixer en mix tot een smoothie. Schenk in een glas en doe de topping erop. Kauw ook op de smoothie, je lijf is je er dankbaar voor!


Heb je een Young Living account, dan kan je deze bestellen! Zo niet, je kan hem eenmalig met mij mee bestellen om te proberen. Doe je een berichtje?

bottom of page